Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Adeziv

POWERTACK FASTEste un adeziv de montare profesională cu o calitate superioară, elaborat pe baza inovativă tehnologiei cu forța inițială de lipire și proprietăți mecaniceexcelente după întărire.Lipește eficient betonul, marmura, ceramica, cărămidă, oțelul, fierul, aluminiul, sticla, plăci din polistiren extrudat (XPS) ,plăci din polistiren expandat (EPS), polistirenul, pluta, lemnul, metalul, cofrajele etc, fără prindere suplimentară temporară (nu este corespunzător pentru PE, PP, PTFE). Corespun..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
HIGH TACKAdeziv elastic neutru cu aderență excelentă la diferitele materiale: beton, caramidă, lemn, metal, ceramică, diverse tipuri de plastic.Aderență la unele suprafețe se poate îmbunătăți prin utilizarea grundului.Adezivul  înlocuiește fixarea mecanică și este excelent pentru lipirea obiectelor grele.Odată ce s-a întărit, realizează excelente proprietăți mecanice, UV stabil, rezistent la impactele atmosferice și îmbătrânire,precum și o gama largă de produse chimice. Nu corodează, nu las..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
MARBLEEtanșant permanent elastic, care nu lasă pete nici măcar pe materialele poroase, precum marmura și piatra naturală. Aderență excelentă la alte materiale de construcție (beton, cărămidă, oțel, aluminiu, diverse tipuri de material plastic, beton celular, ceramică, rigips, sticlă, clincher, metal, porțelan, polistiren expandat, email etc.). după întărire capătă proprietăți mecanice deosebite. Nu produce coroziune, rezistent la o gamă largă de substanțe chimice și mucegaiuri, precum și la prec..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
GRIPTACK Este un adeziv profesional cu o calitatea superioară, elaborat în baza inovativă a tehnologiei cu un spectru larg de aderență la diferitele materiale și rezistența la mucegai. Corespunzător pentru lipire și etanșare și suportă vibrații și cutremuri mai puternice. “Eficient lipește betonul, cărămida, marmura, ipsos, ceramica, lemn, placaj, cofraj, aluminiu, alamă, sticlă, fier, metal, plexiglas, oglinda, plăci din polistiren extrudat (XPS), plăci din polistiren expandat (EPS), PVC, ..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)