Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Pirostrii

Descriere produsO butelie compozit GPL 12.7 litri construita dupa cele mai noi tehnologii este un accesoriu extrem de util daca locuiesti la tara, sau esti amator de excursii cu rulota. Compozitul este un aliaj de fibra de sticla in forma de cilindru incasat intr-o carcasa de plastic usor.Buteliile pot fi umplute atat cu gas Propan cat si Butan, vezi tabelul de mai jos. Tara de productie este Cehia. Fabrica HPC le fabrica si testeaza la o presiune de 30 bari conform standardelor actual..
2.140,00 Lei
Fără TVA:2.140,00 Lei
Butelie compozit GPL 18 l Butelie compozit GPL 18 l
Nou
Descriere produsO butelie compozit GPL 18 litri construita dupa cele mai noi tehnologii este un accesoriu extrem de util daca locuiesti la tara, sau esti amator de excursii cu rulota. Compozitul este un aliaj de fibra de sticla in forma de cilindru incasat intr-o carcasa de plastic usor.Buteliile pot fi umplute atat cu gas Propan cat si Butan, vezi tabelul de mai jos. Tara de productie este Cehia. Fabrica HPC le fabrica si testeaza la o presiune de 30 bari conform standardelor act..
2.250,00 Lei
Fără TVA:2.250,00 Lei
Descriere produsO butelie compozit GPL 24 litri construita dupa cele mai noi tehnologii este un accesoriu extrem de util daca locuiesti la tara, sau esti amator de excursii cu rulota. Compozitul este un aliaj de fibra de sticla in forma de cilindru incasat intr-o carcasa de plastic usor.Buteliile pot fi umplute atat cu gas Propan cat si Butan, vezi tabelul de mai jos. Tara de productie este Cehia. Fabrica HPC le fabrica si testeaza la o presiune de 30 bari conform standardelor actuale...
2.320,00 Lei
Fără TVA:2.320,00 Lei
Butelie pentru camping ELEFANT GPL din Metal, 12 L, 5 kg, filet 1/2Flacon din metal ELEFANT cu talpă și guler de protecție pentru conector. Capacitatea maximă de alimentare este de 12 l sau 5 kg butan. Sticla goală cântărește până la 5 kg. Produsul este testat sub presiune de 30 bari în conformitate cu standardele internaționale și îndeplinește criteriile ISCIR.Caracteristici generaleTip produs Butelie GazCuloare RosuMaterial MetalicSpecificatii tehniceCapacitate 12 LDimensiu..
950,00 Lei
Fără TVA:950,00 Lei
Butelie pentru camping ELEFANT GPL din Metal, 7 L, 3 kg, filet 1/2Butelie ELEFANT din Metal cu talpa si guler de protectie pentru conector. Capacitatea maxima de alimentare este de 7 L, sau 3 kG de gaz Propan,Butan. Greutatea buteliei goale atinge 5 kg. Produsul este testat sub presiune de 30 bari, conform standardelor internationale si indeplineste criteriile cerute de ISCIR.Caracteristici generaleTip produs Butelie GazCuloare  RosuMaterial  MetalicSpecificatii tehniceCapacitate ..
800,00 Lei
Fără TVA:800,00 Lei
Descriere produsPirostria cu arzator si suport din fonta de la Elefant poate sa reziste sub o greutate maxima de 150kg.Este sprijnita de 3 picioare care se monteaza cu suruburi pe cadru rotund. Este destinata uzului in aer liber, un curte sau in camping, la petreceri sau in timpul pregatirii compoturilor de fructe sau altor tipuri de conserve. Se va folosi doar la gaz de butelie (Propan-Butan).Atentie!!! A nu se folosi la reteaua de gaze naturale!!!Specificatii tehniceCaracteristici general..
580,00 Lei
Fără TVA:580,00 Lei
Descriere produsArzatorul din fonta Elefant SGB-04D, este ideal pentru uz in gospodarie sau pentru iesirile in natura datorita constructiei simple cu suport metalic pe 4 picioare de 16cm, suprafata de 40x40cm si greutatea de doar 3 kg. Se poate folosi la pregatirea conservelor sau bauturilor alcoolice de casa.  Specificatii tehniceCaracteristici generaleTip produs Arzator cu GazCuloare NegruContinut pachet 1 x Set suruburi si piulite1 x Suport metalic cu 4 picioare1 x Co..
470,00 Lei
Fără TVA:470,00 Lei
PIROSTRIE Elefant TH-GB17Energie produsa 6.5kWConsum GPL 450g/hDiametru Inel 13 cmNumar arzatoare 1Lungime 51 cmLatime 33 cmInaltime 17 cm ..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Descriere produsArzator Pirostrie Elefant TSGB08-TC, cu doua inele din fonta pentru utilizare in spatiile exterioare, camping, gradina curte. Alimentarea cu gaz se face prin duza cu valve de la capatul arzatorului, la care se poate conecta butelia. Folositi un kit cu ceas pentru GPL. Acest model este prevazut cu doua inele si doua orificii tubulare.La alegearea utilizatorului se poate opta pentru utilizarea unu singur inel  blocand accesul gazului in cel de-al doilea. Fiecare dintre cele do..
1.050,00 Lei
Fără TVA:1.050,00 Lei
Descriere produsArzator Pirostrie Elefant TSGB08-TC, cu trei inele din fonta pentru utilizare in spatiile exterioare, camping, gradina curte. Alimentarea cu gaz se face prin duza cu valve de la capatul arzatorului, la care se poate conecta butelia. Folositi un kit cu ceas pentru GPL. Acest model este prevazut cu trei inele si trei orificii tubulare.La alegearea utilizatorului se poate opta pentru utilizarea unu singur inel  blocand accesul gazului in celelelte doua...
1.350,00 Lei
Fără TVA:1.350,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)