Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Silicon

HYBRID 15Etanșant neutru chimic cu elasticitate ridicată, deosebit de aderent la majoritatea materialelor de construcție,precum betonul, cărămida, lemnul, rigipsul, sticla, ceramica, metalul, majoritatea tipurilor de material plastic, polistiren etc.Pe anumite suprafețe, aderența etanșantului poate fi îmbunătățită cu ajutorul primerilor.După întărire capătă proprietăți mecanice deosebite și elasticitate ridicată.Rezistent la fenomenele atmosferice, radiațiile UV, rezistent la îmbătrânire. Nu pro..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
SILIACRYLEtanșant plastoelastic pe bază acrilică, folosit pentru etanșarea rosturilor structurilor din materiale de construcție poroase,precum betonul, cărămida, lemnul, betonul celular, tiglă, panouri din rigips. Se poate vopsi.Nu se scurge în rosturile verticale. Se poate aplica pe suprafețe umede.Rezistent la acțiunea fenomenelor atmosferice și la radiațiile UV, rezistent la îmbătrânire.Nu conține solvenți. Suportă 15% deformație. Domeniul de aplicare: Etanșarea rosturilor de montaj, supuse u..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
+1200°CSe poate aplica, pe beton, aluminiu, argilă refractară, cărămidă, oțel, fier. Inodor, nu conține azbest.Timpul de întărire a etanșantului este de 24h, la sfârșitul acestui interval se poate crește lent temperatura.După întărire etanșantul nu este elastic, nefiind adecvat pentru etan[area rosturilor de deformare.Dacă la deschiderea cartușului  apare un lichid transparent, acesta nu afectează calitatea etanșantului.Utilizare: pentru reparația îmbinărilor care necesită rezistență termic..
61,00 Lei
Fără TVA:61,00 Lei
300 NEUTRALRezistență termică: de la –40°C până la +250°C pe termen scurt pănă la +300°C.A se utiliza între +5°C și +40°C.Etanșant neutru permanent elastic cu aderență deosebită la majoritatea materialelor, precum beton, cărămidă,  lemn, oțel, aluminiu,  anumite tipuri de plastic PVC, beton celular, ceramică, rigips, sticlă, clincher, metal, porțelan, polistiren expandat, email etc.).Aerul umed este necesar pentru întărire. După întărire capătă proprietăți mecanice deosebite.Nu produce..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
STOPFIREPrevine propagarea focului, a fumului și gazelor. Corespunde standardului: EN 13501-2 +A1: El 240 V-X-F-W de la 10 la 20. Etanșant elastic neutru esențial cu aderență deosebită la majoritatea materialelor de construcție, precum betonul, cărămida, lemnul, oțelul, aluminiul, anumite tipuri de material plastic – PVC, beton celular, ceramică, rigips, sticlă, clincher, metal, porțelan, polistiren, email, care sunt rezistente la foc. După întărire, capătă proprietăți mecanice deosebite. Nu pro..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
NEUTRAL WhiteMasa de etanșare permanent neutră, cu o recepție excelentă la toate materialele de construcții (beton, cărămidă, lemn, oțel, aluminiu, materiale plastice variate, țesuturi de furaje, ceramică, plăci de gips-carton, sticlă, clincher, fier, porțelan, polistiren, email ...). După întărire atinge proprietăți mecanice excelente. Nu produce  coroziune, dispune de o rezistență la o gamă largă de produse chimice, rezistent la intemperii, radiațiile ultraviolete, îmbătrânire, la ro..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
NEUTRALMasa de etanșare permanent neutră, cu o recepție excelentă la toate materialele de construcții (beton, cărămidă, lemn, oțel, aluminiu, materiale plastice variate, țesuturi de furaje, ceramică, plăci de gips-carton, sticlă, clincher, fier, porțelan, polistiren, email ...). După întărire atinge proprietăți mecanice excelente. Nu produce  coroziune, dispune de o rezistență la o gamă largă de produse chimice, rezistent la intemperii, radiațiile ultraviolete, îmbătrânire, la rosturile ver..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
UNIVERSALMasa de etanșare permanent elastică pe baza de acetat cu o recepție excelenta la majoritatea materialelor de silicat(aluminiu, ceramica, sticla, suprafete vitrate, sticlă profilată - turnată, clincher și porțelan ...).După fixare atinse proprietați mecanice excelente.Este rezistentă la o sama largă de produse chimice, nu alunecă în rosturile verticale, este rezistentă la toate impactele din atmosferă, radiațiile ultraviolete și la îmbătrânire. Utilizarea: Pentru etanșarea materiale..
46,00 Lei
Fără TVA:46,00 Lei
GENERAL PURPOSEEtanșant permanent elastic neutru pe bază de acetat, cu aderență excelentă la majoritatea materialelor: aluminiu, ceramică, sticlă, suprafețe vitrate, sticlă profilată (Kopelite), clincher, porțelan, etc.. După întărire capătă proprietăți mecanice deosebite. Rezistent la acțiunea unui spectru larg de substanțe chimice, condiții atmosferice, radiații UV și îmbătrânire, nu intră în rosturile verticale. Observație: Pentru etanșarea materialelor silicate și a îmbinărilor la sarcini ma..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)