Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Despre Noi

Cine este Imall.md?

Imall.md este o platforma de vanzari specializata in comercializarea celor mai populare produse de bricolaj, atat motorizate cat si electrice; a produselor sanitare de calitate medie si inalta, pentru bugete de toate categoriile; diverse consumabile si accesorii utilizate in constructii; masini electrice si mecanice folosite in activitati agricole etc. 

Cautam sa aducem clientilor nostri toate informatiile necesare pentru finalizarea deciziei de achizitie. Pentru toate produsele noastre veti gasi descrieri detaliate si poze explicite ca sa stiti exact calitatea si capacitatea produsului cumparat.

Gama de produse cuprinde categorii de calitate inalta, profesionale si semiprofesionale, precum si categorii ce se incadreaza in capacitati bugetare mai reduse, destinate uzului gospodaresc.  

Colaboram cu producatori europeni si asiatici cum ar fi  Procraft,  Elprom, Paton, NovoTools,  Elefant etc pentru a pune la dispozitie o diversitate cat mai mare de produse de uz larg in agricultura, constructii, decor interior, bucatarie etc 

Contact

Contact Imall.md

Program de lucru
Luni - Vineri: intre orele  8:00 - 17:00

Simbata: 08:00 - 15:00

Telefon de contact:

Manager Vanzari: 068222216

Manager Vanzari: 069363646

Email: office@imall.md  

Chișinău st. Academician I. Grosul 2 
Inregistrată în Registrul Comerțului sub Nr. C./F 1020600045062
BeneficiarCRISANDY GROUP S.R.L.
Cod fiscal1020600045062
Banca BeneficiarăBC'MOLDOVA-AGROINDBANK'S.A. suc.nr.4 Chisinau
Cod BICAGRNMD2X887
Cod IBANMD85AG000000022514163876Ne bucurăm să vă salutăm și să vă zicem bine ați venit în magazinul online imall.md!


imall.md este o echipă tânără și ambițioasă!
La imall.md, suntem cu adevărat pasionați de toate tipurile de instrumente si utilaje pentru gospodaria dvs. și avem cunoștințe in vânzări și asistență clienți.


Când vine vorba de experiență, nimeni nu ne poate învinge! Fondatorii și echipa de operatori imall.md sunt persoane care au reușit deja să atingă succese în domeniul vânzărilor,  și care fac afaceri, dar rămânem în continuare ambițioși și gata să avansăm.

Atunci când sa creat proiectul imall.md, am decis să ne concentrăm în primul rând pe necesitățile moderne, așa că am selectat cu atenție produsele pentru catalogul nostru de vânzări, astfel încât să puteți găsi, echipamente, utilaje, instrumente și accesorii moderne, dar și tot de ce aveți nevoie in gospodariile dvs. Pentru prima dată în mulți ani, pe piața din Republica Moldova a apărut un magazin online cu o versiune mobilă de înaltă calitate a site-ului. O căutare convenabilă și o interfață cu adevărat ușor de utilizat nu vă vor lăsa indiferenți și vă vor face pentru totdeauna clientul nostru fidel.

 Acum poți fi sigur, imall.md va deveni prietenul și ghidul tău în lumea instrumentelor. Vă vom ajuta să gasiți produsul dorit conform bugetului dumneavoastră, vă vom spune despre cele mai noi produse  și ne vom asigura că nu veți mai plăti suprapreț.


Datorită unui catalog bine structurat, unei descrieri detaliate a produselor și filtrelor speciale, puteți selecta cu ușurință produsul potrivit, iar dacă aveți nevoie de ajutor, consultanții noștri experimentați vă vor ajuta întotdeauna să navigați și să faceți alegerea corectă.


Primim și acceptăm întotdeauna păreri, comentarii și sugestii din partea clienților noștri, așa că nu ezitați să ne contactați în orice moment. Echipa noastră este întotdeauna gata să răspundă la orice întrebare, să vă ajute să luați decizia corectă, ne puteți considera consultantul dvs. personal la cumpărături.


Biroul și depozitul nostru sunt situate chiar în centrul Chișinăului. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a livra rapid comanda la adresa indicată, iar dumneavoastră veți putea verifica și ridica singuri comanda la un moment convenabil pentru dvs.


Sortimentul magazinului nostru prezintă o varietate largă de electrocasnice, instrumente utilaje pentru constructii etc.

Branduri cu renume mondial sunt prezentate pe site-ul nostru, așa ca: DWT, Procraft, Husqvarna, Elprom, Vector+, Stromo, Elefant, Oregon, Paton, Baikal, Temp,Vega Pro, O-Grill, etc. noi îți aducem cele mai noi produse  la prețuri avantajoase. Un sortiment exclusiv, aici veți găsi opțiunea potrivită pentru orice nevoie și buget.


Vom livra comanda dumneavoastră atunci cînd vă este convenabil și în orice oraș din Republica Moldova.


 Vă invităm să faceți cumpărături în magazinul nostru, să cumpărați la imall.md este plăcut, profitabil și confortabil!