Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Ciocane demolatoare

Caracteristici:Tip de cartuș Hex-30Forța de impact 45 JPutere 1500 WGreutate 14,6 kgBătăi pe minut 1800In complect intra:jackhammer cheieCheia AllenVârf de daltaRecipient pentru vaselinăManual de instrucțiuniȚara de înregistrare a mărcii ElvețiaGaranție 12  luni ..
4.620,00 Lei
Fără TVA:4.620,00 Lei
Un ciocan electric este un instrument conceput pentru diferite lucrări de demontare, realizarea prin găuri, îndepărtarea plăcilor ceramice, tencuieli etc.Puterea motorului de 2700 wați. va asigura eficiența maximă a muncii. Corpul metalic al tocătorului vă va permite să acționați scula mult timp chiar și în condiții extreme.Un mâner în formă de D cu o inserție cauciucată asigură o funcționare confortabilă prin prevenirea alunecării și reducerea vibrațiilorPentru cea mai mare comoditate în timpul..
4.090,00 Lei
Fără TVA:4.090,00 Lei
Caracteristici:Tip cartuș SDS-MaxPutere de împușcare 8 JPutere 1500 WGreutate 10,5 kgBătăi pe minut 3000Țara de marcă ElvețiaGaranție 12 de luni ..
4.990,00 Lei
Fără TVA:4.990,00 Lei
Ciocan electric întrerupător Procraft PSH 2700Un ciocan electric este un instrument conceput pentru diferite lucrări de demontare, realizarea prin găuri, îndepărtarea plăcilor ceramice, tencuieli etc.Puterea motorului de 2700 wați. va asigura eficiența maximă a muncii. Corpul metalic al tocătorului vă va permite să acționați scula mult timp chiar și în condiții extreme.Un mâner în formă de D cu o inserție cauciucată asigură o funcționare confortabilă prin prevenirea alunecării și reducerea vibra..
4.540,00 Lei
Fără TVA:4.540,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Informații generale

Desigur, ați obeservat adesea la lucrările de construcții și lucrătorii rutieri care zdrobesc asfaltul, pavajele din beton etc. Ei folosesc ciocanul demolator ca instrument obligatoriu în aceste scopuri. Astăzi, acest instrument poate fi achiziționat în magazinul nostru și vă vom arăta cum și la ce ar trebui să acordați atenție. Pentru început, înainte de a cumpăra, trebuie să aflați în ce scop utilizați ciocanul demolator. Ca orice instrument, ciocanul demolator are caracteristici care trebuie luate în considerare. Principalele sunt frecvența, forța și numărul loviturilor. Cu cât este mai puternic ciocanul demolator, cu atât este mai greu, prin urmare, îi împarțim și după greutate. Pentru uz casnic, sunt potrivite dispozitive de până la 5-6 kg, astfel de ciocane demolatoare sunt perfecte pentru reparații, pot zdrobi cu ușurință plăci, tencuială, laminat și alte acoperiri. Dacă aveți planuri pentru o construcție mică, o căsuță de vară, un hambar, atunci alegerea dvs. sunt dispozitivele de până la 9-10 kg, astfel de ciocane demolatoare sunt capabile să sfărâme asfaltul, beton, ș.a. Pentru construcții profesionale, se folosesc ciocanele demolatoare cu putere și greutate crescute de până la 25-30 kg. Nimic nu poate rezista unor astfel de ciocane demolatoare, ele sunt folosite pentru a distruge acoperirile de beton monolit, pereții și asfaltul. Alegerea corectă decide totul. Încredințează-ți alegerea pe umerii profesioniștilor, vom selecta ciocanul demolator individual pentru nevoile tale.