Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Generatoare cu sudura incorporata

Generator și mașină de sudat, fiecare om știe ce fel de dispozitive sunt și unde pot fi utilizate. Dar există generatoare cu sudură încorporată. Ce fel de minune este aceasta? Este un dispozitiv versatil care poate fi utilizat atât ca generator, cât și ca mașină de sudat. Acestea sunt dispozitive profesionale, iar prețul lor este justificat. Puteți încerca să economisiți bani și să cumpărați un generator separat, un aparat de sudat separat, dar dacă nu ghiciți cu puterea, cu gradul de încărcare, se va dovedi ca în zicala „un avar plătește de două ori”, acesta nu este cazul când economisirea merită banii. Generatorul pentru sudura încorporată va funcționa la capacitate maximă și nu se va strica de suprasarcină, deoarece dispozitivul este deja configurat.

Generatorul pentru sudură încorporată nu este mult diferit de „omologii” săi, este, de asemenea, capabil să alimenteze aparatele de uz casnic și alte dispozitive care necesită electricitate.

Nu uitați că un generator pentru sudură încorporată este un dispozitiv destul de complex și necesită o abordare atentă și o operare competentă, nu neglijați instrucțiunile sau sfaturile profesioniștilor. Experții noștri vor lua în considerare toate preferințele dvs. și vor selecta generatorul pentru sudură potrivit, de asemenea, vă vor ajuta să înțelegeți toate complexitățile operării dispozitivului.


Descriere produsGenerator de Sudura Elefant ZH 6500E-W...folosit in mediile gospodaresti si comerciale pentru alimentare cu curent electric precum si sudare cu electrozi in situatiile si locurile in care acesta lipseste temporar sau nu este disponibil. Generatorul are o putere nominala de 5 kW si tensiune de 230 V cu frecventa de 50 Hz. Sistemul este insotit de un mecanism electronic de reglare a tensiunii (AVR), deci nu  mai este nevoie de atasat unul ext..
21.700,69 Lei
Fără TVA:21.700,69 Lei
Descriere produsGenerator pe Benzina Elefant ZH 2500 ...folosit in mediile gospodaresti si comerciale pentru alimentare cu curent electric in situatiile si locurile in care acesta lipseste temporar sau nu este disponibil. Generatorul are o putere nominala de 2 kW si tensiune de 230 V cu frecventa de 50 Hz. Sistemul NU este insotit de un mecanism electronic de reglare a tensiunii (AVR), deci este recomandata atasarea unui redresor extern. Motorul tip OHV, (axul ..
4.463,26 Lei
Fără TVA:4.463,26 Lei
Descriere produsGenerator pe Benzina Elefant ZH 3500 ...folosit in mediile gospodaresti si comerciale pentru alimentare cu curent electric in situatiile si locurile in care acesta lipseste temporar sau nu este disponibil. Generatorul are o putere nominala de 2.5 kW si tensiune de 230 V cu frecventa de 50 Hz. Sistemul NU este insotit de un mecanism electronic de reglare a tensiunii (AVR), deci este recomandata atasarea unui redresor extern. Motorul tip OHV, (axul cu ..
4.976,28 Lei
Fără TVA:4.976,28 Lei
Descriere produsSe intrerupe des curentul din cauza retelei vechi sau a evenimentelor naturale neprevazute? Lucrezi de acasa si ai nevoie de calculator si internet dar iarasi s-a luat curentul din nu’s ce cauza? Sau poate vrei sa te izolezi la cabana dar stai la dubii sa nu cumva sa ramai blocat si fara energie electrica? Parca putine lucruri neasteptate se pot intampla!? Legea lui Merphy lucreaza Full Time. Sa vezi sugestie! Cumpara-ti un generator electric cu benzina. Te ajuta si acasa si la m..
13.184,58 Lei
Fără TVA:13.184,58 Lei
Descriere produsGenerator pe Benzina Elefant ZH 950 ...folosit in mediile gospodaresti si comerciale pentru alimentare cu curent electric in situatiile si locurile in care acesta lipseste temporar sau nu este disponibil. Generatorul are o putere nominala de 650 W si tensiune de 230 V cu frecventa de 50 Hz. Sistemul NU este insotit de un mecanism electronic de reglare a tensiunii (AVR), deci este recomandata atasarea unui redresor extern. Motorul tip OHV, (axul ..
2.821,60 Lei
Fără TVA:2.821,60 Lei
DescriereMotor benzina GX200 4 timpi OHV 6.5CP ax pana 20mmMotorul in 4 timpi pe benzina de 196 cmc si 6.5CP din gama GX este unul din cele mai versatile si puternice motoare utilizate pentru motocultoare, masini de tuns gazon, generatoare, pompe de apa si utilaje de constructii. Acesta are un design modern, este confectionat din materiale de calitate ce asigura performanta remarcabila si totodata fiind foarte usor de intretinut. Motoarele in 4 timpi din seria GX au o pornire usoara, oferind put..
2.308,58 Lei
Fără TVA:2.308,58 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)