Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Masina de taiat teracota si piatra

CaracteristiciMasina de taiat faianță electric Procraft PF1000 / 180 este utilizat pentru tăierea tuturor tipurilor de plăci ceramice și pavaj.Masa de înclinare vă permite să tăiați la un unghi de până la 45 de grade, la fabricarea pieselor de andocare complexe.Prezența unui înveliș de protecție face ca operația să fie în siguranță pentru operator, excluzând zborul produselor tăietoare în ochi.Accentul paralel asigură tăierea dreaptă cu o mare precizie.Masina de taiat faianță electric Procraft P..
1.550,00 Lei
Fără TVA:1.550,00 Lei
CaracteristiciProducător VegaProducător de țară UngariaStare nouăConsumul de energie 0.8 (kW)Numărul de rotații la ralanti este 2800 (rpm)Unghiul de tăiere 45.0 (grade)Diametrul maxim al discului 180,0 (mm)Diametrul alezajului 22,2 (mm)Adâncimea maximă de tăiere 35,0 (mm)Setări de rețeaTensiune 220.0 (V)Opțiuni generaleGreutate 11,0 (kg)Dimensiunile suprafeței de lucruLungimea tabelului 395.0 (mm)Lățimea mesei 385,0 (mm)Caracteristici suplimentareAdâncimea de tăiere la un unghi de 90 ° 35 mmAdân..
1.660,00 Lei
Fără TVA:1.660,00 Lei
CaracteristiciProducător: ElpromTip: Masina electrică pentru taiat faianță Alimentare: rețeaConsumul de energie electrică, W: 1200Tăiere uscată: daTăierea umedă: daDiametrul unui disc, mm: 200Viteza de rotire a discului, rpm: 2950Adâncimea de tăiere, mm: 35Tăiere încrucișată la 45 °, mm: 30Garantie 12 luni..
8.100,00 Lei
Fără TVA:8.100,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Informații generale

Astăzi, plăcile sunt unul dintre atributele principale în construcție, sau mai bine zis în lucrările de finisare. Ca element de design, decor, ca parte necesară a bucătăriei, a băii, un vă puteți imagina fără teracotă. Indiferent cât de scumpe, frumoase și de înaltă calitate sunt plăcile, acestea trebuie tăiate în orice caz și pentru aceasta aveți nevoie de mașină de tăiat teracota. Tăieturile drepte sau unghiulare, economie de material, viteza de lucru și economie de timp sunt unele din principale avantajele a mașinei de tăiat teracota. Dispozitivul este utilizat atât pentru scopuri industriale/profesionale, cât și pentru ateliere mici sau pentru construirea unei case cu propriile mâini.

Mașina de tăiat teracota este atât manuală, cât și staționară. Atunci când alegeți, nu trebuie să vă concentrați doar pe preț, nu există nicio garanție că mașina de tăiat teracota scumpă se va potrivi sarcinilor dvs. mai bine decât opțiunea de buget. Permiteți specialiștilor noștri să aleagă mașina de tăiat teracota de calitate pentru scopuri, bugetul și dispoziția dvs.. La urma urmei, un instrument corect selectat va servi pentru o lungă perioadă de timp.