Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Masina de amestecat

Caracteristici:Producator ProcraftTipul cartușului CheieConsumul de energie 2000.0 (W)Numărul maxim de rotații 700.0 (rpm)Greutate 6,0 (kg)Perioada de garanție 12 (luni)Stare nouăFuncții suplimentareReglarea RPM DaComplectatie:Tip de ambalare Cutie de hârtieDescriere:Malaxor de construcții Procraft PMM2000 este un mixer de construcții puternic și de încredere, cu un bici armat, care, datorită designului său bun și a motorului electric puternic, poate face față cu ușurință amestecului, de la vops..
1.600,00 Lei
Fără TVA:1.600,00 Lei
Descriere Mixer Procraft PMM2100Malaxor de construcții Procraft PMM2100 - concepută pentru amestecarea vopselelor, lacurilor, lipiciilor pentru tapet și a plăcilor ceramice, a compușilor, precum și a altor amestecuri de construcții.Instrumentul este format din trei părți principale: 1) un ansamblu motor cu cutie de viteze, pe care este fixat un mâner cu butoane de control; 2) un arbore rotativ conectat la un ax de angrenare; 3) mixer-duză - se poate schimba la orice alt tip de duză, în funcție d..
1.850,00 Lei
Fără TVA:1.850,00 Lei
Caracteristicile produsuluiTensiune 220 VFrecvența curentă 50 HzPutere 2300 WRegim de ralanti 1 modul / 2 mod 150-420 / 220-600 rpmGreutate 9,2 KgDimensiunea duzei 120 mm Avantajele mixerului:Componente de înaltă calitate;Două moduri reductor de viteză;Material de carcasă rezistent la lovituri.Principalele motive pentru a cumpăra un mixer PROCRAFT PMM-2300/2:Este usor  și mărime;Raport optim de calitate și preț;Durată de viață lungă.Garantie 12 luni..
2.500,00 Lei
Fără TVA:2.500,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Informații generale

Toată lumea este familiarizată cu procesul de amestecare a betonului încă din copilărie. Ciment, apă, nisip și toate acestea trebuie amestecate, unii o fac cu lopate, alții găsesc altă cale. Procesul este lung, consumă energie și, la urma urmei, secolul 21 este în curte, nu s-a inventat încă nimic? Permanent este nevoie să amestecăm nu numai betonul, ci și amestecuri de construcții pentru diferite ocazii, o astfel de amestecare este și mai aprofundată și mai lungă. Mașină de amestecat vine în ajutor. Gama de mixere este destul de extinsă și este concepută pentru diferite scopuri. Prin urmare, înainte de cumpărare, merită să clarificați cu ce amestecuri veți lucra. Într-adevăr, calitatea lucrărilor de construcție efectuate depinde de calitatea amestecului.

La ce trebuie să atrageți atenție atunci când cumpărați o mașină de amestecat? Ca de obicei, un parametru foarte important este puterea, cantitatea și rigiditatea soluției pe care mixerul este capabil să o amestece. Pentru uz casnic, este suficient un dispozitiv cu o putere de cel mult 1 kW. Pentru utilizare industrială și amestecuri foarte strânse în volume mari, ar trebui să acordați atenție mixerelor cu o putere mai mare de 1,5 kW.

Greutatea mașinei de amestecat afectează și alegerea, deoarece mixerul trebuie ținut cu mâna. Pentru uzul casnic, este mai bine să aveți grijă de o mașină de amestecat cu o greutate de până la 5 kg. Ținând cont de toate dorințele dvs., experții noștri vă vor selecta mașină de amestecat de înaltă calitate.