Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Nivel Laser 5D/3D

CaracteristiciGreutate (kg) 1,5Culoarea fasciculului verdeTimpul (nivelurile) de nivelare 6Precizia măsurării (mm / m) 0,2Interval de lucru (m) 20Rețea de alimentare, bateriiComplectatieNivel laserIncărcătorOchelari de siguranță, carcasăManual de instrucțiuniGarantie 12 luni..
1.500,00 Lei
Fără TVA:1.500,00 Lei
Nivel Laser  Procraft LE-3G
Indisponibil
Caracteristicile produsuluiGreutate 0,395 KgInterval de lucru 20 mPrecizie de nivelare ± 0,5mm / mInterval tipic de nivelare automată ± 4 °Timp tipic de nivelare ˂4 secTemperatura de operare 0 ° С ... +40 ° СLaser clasa 2Laser tip 510-520 nm, ˂10 mVFir de trepied 1 / 4ʺBaterii 4x1.5 VLR06 (AA)AccesoriiBaterii 4 bucManual de instrucțiuni DaGarantie 12 luni..
3.440,00 Lei
Fără TVA:3.440,00 Lei
Caracteristicile produsuluiSuportul specializat pentru nivelul laser Procraft LE-3G este proiectat pentru cea mai confortabilă lucrare cu nivelul modelului corespunzător. Acesta este un dispozitiv auxiliar, care constă dintr-o bază fiabilă și o platformă mobilă verticală care se poate deplasa de-a lungul ghidurilor în sus și în jos. Pentru fixarea fermă a dispozitivului, suportul este echipat cu mânere speciale galbene. Restul este din plastic negru.Suportul la nivelul laser Procraft LE-3G poate..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Caracteristici:Trepied universal pentru nivel laserDesign ușor pliabilPicioare telescopice cu trei trepteÎnălțimea trepiedului pliabil: 1,5 metriDimensiunea firului de aterizare: 5/8Husa de trepied: DaGarantie 12 luni..
300,00 Lei
Fără TVA:300,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Informații generale

Au trecut vremurile în care în timpul lucrărilor de construcție, renovarea apartamentelor, așezarea plăcilor, tapetarea, totul se făcea cu multe certuri și verificări. Au fost folosite unele dispozitive din vremuri vechi, linii de plumb cu fir, nivele cu bule, ghicirea prin cărțile de taro, apelarea unui șaman, chiar și o pictura nu putea fi agățată fără sute de controale. Tehnologiile nu stau pe loc, astăzi un astfel de dispozitiv ca nivelul laser vine în ajutor. Nu este necesar să fii un specialist de înaltă calificare pentru a înțelege munca unui nivel laser, începătorul îl poate folosi pentru propriile sale nevoi. Nivelurile laser sunt disponibile în diferite categorii de prețuri, în scopuri diferite, atât pentru sarcini casnice, cât și pentru uz profesional, cu tot felul de funcții suplimentare. Indiferent de preț, toate dispozitivele sunt extrem de precise și vă scutesc de agitații inutile cu metode învechite. La urma urmei, laserul este folosit în medicină, în sfera militară, ceea ce dă dovadă a unei acuratețe și fiabilitate ridicate. Și să nu vă temeți de prețurile ridicate, nivela laser a încetat să mai fie dispozitiv exclusiv doar pentru organizații profesionale sau pentru un anumit cerc de persoane. Au apărut în vânzare nivele laser pentru uz casnic, care sunt perfecte pentru sarcini simple (puteți instala o pictură sau să lipiți tapetul fără a vă certa).