Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Presa Struguri

Presa struguri Vilen Inox 25 L Presa struguri Vilen Inox 25 L
Indisponibil
Descriere produsPresa struguri Vilen Inox 25 LVinul nu se lasa - se toarna! Dar pana atunci trebuie preparat. Teascurile de inox sunt un mijloc curat si rapid de presare a masei de ciorchine trecute prin zdrobitor. Pentru o gospodarie cu numar redus de butuci de vita de vie, un teasc de 25 litri este suficient . Presare se face prin rasucirea axului cu filet la capatul caruia este conectata talpa-capac metalica . Cilindrul cu orificii le permite mustului sa se scurga in tava de in..
1.600,00 Lei
Fără TVA:1.600,00 Lei
Presa/teasc struguri vilen 30 L cu cuva din lemn si schelet metalic.Mecanizmul este unul clasic folosit probabil de cand s-a inventat filetul. Cuva este compusa din 23 de elementi din lemn cu dimensiunile 20 mm x 40 mm x 450 mm. Acestea sunt legati intre ei prin doua  braie metalice de inox. Teascurile sunt potrivite pentru presat struguri de vita de vie dupa trecerea prin zdrobitor.La baza cuvei din lemn este tava colectoare metalica cu diametrul de 48 cm si adancimea de 50 mm scopul carei..
1.800,00 Lei
Fără TVA:1.800,00 Lei
Descriere produsTeasc/Presa struguri Vilen Lemn 20 LTeasc pentru struguri cu elementi din lemn cu doua randuri de inele din inox si schelet metalic intarit. Presarea se face prin filetare si disc metalic ce acopera diametrul interior al cuvei in intregime, astfel incat presarea se executa pe toata suprafata masei de struguri.Elementii ce formeaza cuva cilindrica sunt din lemn de stejar si fixati individual de inele prin suruburi. Intreaga structura se sprijna pe doua picioare cu talpi ce garante..
1.600,00 Lei
Fără TVA:1.600,00 Lei
Teasc/Presa struguri Vilen Lemn 25 LTeasc pentru struguri cu elementi din lemn cu trei randuri de inele din inox si schelet metalic intarit. Presarea se face prin filetare si disc metalic ce acopera diametrul interior al cuvei in intregime, astfel incat presarea se executa pe toata suprafata masei de struguri.Elementii ce formeaza cuva cilindrica sunt din lemn de stejar si fixati individual de inele prin suruburi. Intreaga structura se sprijna pe doua picioare cu talpi ce garanteaza stabilitate ..
1.700,00 Lei
Fără TVA:1.700,00 Lei
Descriere produsTeasc/Presa struguri Vilen Lemn 50 LTeasc pentru struguri cu elementi din lemn cu trei randuri de inele din inox si schelet metalic intarit. Presarea se face prin filetare si disc metalic ce acopera diametrul interior al cuvei in intregime, astfel incat presarea se executa pe toata suprafata masei de struguri.Elementii ce formeaza cuva cilindrica sunt din lemn de stejar si fixati individual de inele prin suruburi. Intreaga structura se sprijna pe doua picioare cu talpi ..
3.100,00 Lei
Fără TVA:3.100,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)